Jezik simpozijuma

Radni jezik simpozijuma je srpski, dok će istovremeno biti obezbeđen simultani prevod sa engleskog na srpski i sa srpskog na engleski.

Mesto održavanja

Simpozijum će se održati u Centru „Sava“, Milentija Popovića 9, 11070 Beograd.

Prvog dana simpozijuma aktivnosti će se odvijati u sali broj 2, dok će se drugog dana raditi u grupama, koje će biti raspoređene u salama 3, 4, 5 i 6, na spratu iznad sale broj dva. Sve sale biće obeležene putokazima kako bi se učesnicima olakšalo snalaženje.

Ručak će oba dana simpozijuma biti održan u Japanskom salonu, na spratu iznad sale broj 2, dok će kafe pauze biti održane ispred Japanskog salona, u holu u kom će biti postavljen i sajam.

Putni troškovi

Učesnici koji dolaze iz drugih gradova sami obezbeđuju putne troškove.

Smeštaj

Učesnicima koji dolaze iz drugih gradova obezbedili smo smeštaj u hotelima Excelsior, i 88 Rooms. Smeštaj obuhvata noćenje sa doručkom. Učesnik skupa sam snosi troškove korišćenja mini bara i ostalih usluga hotela. Potvrde o rezervacijama svim učesnicima biće poslate na njihove e-mail adrese.

Gradski prevoz

Do Centra „Sava“ možete doći od glavne železničke i autobuske stanice tramvajem broj 7. Od hotela Excelsior do Centra „Sava“ možete doći autobusom broj 74, a od hotela 88 Rooms autobusom broj 95. Karte za gradski prevoz (bus-plus) kupuju se na trafikama.

Za sve dodatne informacije obratite nam se na e-mail adresu giz-yep@giz.de i na broj telefona: 011-2445-545. Kontakt osoba je Ivana Simonović.